Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Thijssen Gevelrenovatie & Voegwerk

voor uw gehele gevelonderhoudZonnedauw 4
5953MS Reuver

Telefoon:

06-55738432

E-mail:

Website:

http://stvoegwerken.nl

KvK:

12063862


Specialiteiten:
Gevelreiniging, gevelrestauratie, voegen/gevelrenovatie, stralen of schoonspuiten, impregneren, Anti Graffiti Coating (AGC), steigerverhuur

Bedrijfsomschrijving:
Is uw gevel toe aan onderhoud? Heeft u last van vochtplekken? Laat het voegwerk los of wilt u een gehele gevelreiniging, gevelrestauratie of gevelrenovatie? Dan vindt u in Thijssen Gevelrenovatie & Voegwerk een betrouwbare partner die over ruime kennis en ervaring beschikt om uw project met een gegarandeerd resultaat en naar wens op te leveren.

Bedrijfsgeschiedenis:
Thijssen Gevelrenovatie & Voegwerk bestaat al vele jaren en is uitgegroeid tot een gespecialiseerd voeg- en gevelrenovatiebedrijf in de breedste zin van het woord. In de loop der jaren werd een aanzienlijke hoeveelheid kennis en ervaring vergaard bij het uitvoeren van opdrachten.

Foto's


Bedrijfsfoto Thijssen Gevelrenovatie & Voegwerk

Social Media

Thijssen Gevelrenovatie & Voegwerk is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.